ФЕРМЕР, В ЯКОГО РАНОК РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ НЕ З КАВИ…
”Фермерство – це не лише щодення кропітка праця, а й стиль життя, який вимагає великої відповідальності, самовіддачі та працьовитості. Ця праця – дуже непроста”, вважає фермер Микола Бурак. Адже у нього розпочалася заготівля жита на сінаж для годівлі худоби. Процес полягає у скошенні зеленої трави, яка потім підв´ялюється до 50 % вологості та вакуумно запаковується для якісного зберігання смакових якостей з відповідним вмістом протеїну. Саме такий процес заготівлі зеленої трави гарантує збалансоване годування великої рогатої худоби цілий рік. Микола наголошуює, що завдяки збалансованому раціону утримуються стабільні показники удою молока упродовж року.