A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ВИШИВАНКИ

Дата: 19.05.2022 11:17
Кількість переглядів: 1699

Дорогі жителі Новокалинівської територіальної громади, українці, друзі! Прийміть найщиріші вітання з Днем вишиванки – чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури! Це свято завжди відбувається в третій четвер травня – робочий день тижня. Саме у робочий день, щоб підкреслити, що вишиванка є органічною частиною життя українців, а не вдягається тільки для важливих та святкових подій.

Всесвітній день вишиванки – міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками, а український рід є частиною кореня, з якого виростає Україна. Вишита сорочка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона символізує любов у сім’ї, вірність та родинну пам’ять.

Сьогодні російська армія руйнує наші міста та села, щоб вони стали непридатними до життя, однак місцева культура, яка століття створювалася предками, ніколи не зникне. Ми все відбудуємо, відновимо та одягнемо вишиванки навіть у такий болючий для України час. Ми впевнені, що разом з нами вишиванки одягнуть українці з усіх куточків світу, які були вимушені покинути свої домівки.

  Тож вітаю Вас з Днем вишиванки та бажаю усім нам зміцнення української ідентичності заради процвітання країни та примножувати добрі традиції, передавати їх нашим нащадкам. Зичу здоров’я та радості, натхнення та позитивних емоцій – і в святковий день, і щодня. Нехай українська Вишиванка – огорне всіх нас теплом тисяч поколінь українців!

З повагою очільник Новокалинівської міської територіальної громади Богдан ЮЗВЯК

VITANNIa MISKOHO HOLOVY BOHDANA YuZVIaKA Z DNEM VYShYVANKY 2022


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь