A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У НАШІЙ ПАМ’ЯТІ ВОНИ НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИЛИСЬ…

Дата: 20.02.2022 00:11
Кількість переглядів: 734

Їх назвали Героями Небесної Сотні. Вони стали для нас і для майбутніх поколінь уособленням людської, громадянської та національної відваги й самовідданості. Їхній чин – красномовний доказ того, що почуття справедливості, гідності та честі, право на самовизначення є головними цінностями для українців.

Минає вісім років з часу подій Революції Гідності 2014 року, яка назавжди змінила нашу країну та закарбувалася в історичній пам’яті українців, увійшла в історію України, як символ і взірець жертовності, патріотизму та героїзму.

Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. Хоча минули роки, та спогади настільки яскраві, наче це було вчора. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього. Держава визнала цих людей героями. Усім загиблим під час Євромайдану посмертно присуджено звання Героя України.

     Революція Гідності засвідчила, що українці не просто обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися, відстоюючи власні права та свободи. У світі Україну почали сприймати як державу з власною самобутністю, історією та гідністю, здатну захистити суверенітет.

    Ми Єдина країна! Ми всі прагнемо одного – миру, спокою, міцної і квітучої держави та чистого неба над головою. Україна – це наша земля, рідний край, наша країна з мальовничою природою, чарівною піс­нею і мудрими, талановитими людьми. Багата історія нашої держави на славетні імена та геро­їчні події. На шляху до незалежності український народ часто втрачав своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку за майбутнє нашої держави є Герої Небесної Сотні. В один день тисячі простих українців стали солдатами сво­го народу…

Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв Небесної Сотні у наших серцях.  Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них! Вічна пам’ять та низький уклін тим, хто виборює свободу, незалежність та гідність України. 

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Герої такі не вмирають,

Вони будуть вічно живі.

Героїв завжди пам’ятають

На небі й на рідній землі!

З глибокою повагою та шаною

очільник Новокалинівської територіальної громади Богдан ЮЗВЯК

 U NAShII PAMIaTI VONY NAZAVZhDY ZALYShYLYS…  Bohdan Yuzviak


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь