A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

НАЙВИЩОЮ НАГОРОДОЮ ДЛЯ ТИХ, ХТО ВЦІЛІВ, Є ЖИТТЯ, А ДЛЯ ЗАГИБЛИХ – ПАМ’ЯТЬ…

Дата: 15.02.2022 00:14
Кількість переглядів: 562

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав! 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-тя річниця виведення радянських військ з Афганістану. В цій кривавій війні самовідданість, мужність і героїзм виявили українці – офіцери та солдати. Багато з них не повернулося до родин, до коханих. Ми пам’ятаємо про них! Плин часу не затьмарив спогадів про афганську війну, пам’ять продовжує нагадувати про ті жахливі часи. Сьогодні ваш безцінний бойовий досвід потрібний для підготовки наступних поколінь миротворців, адже наша держава і надалі продовжує виконувати свою благородну місію і вносить значний вклад у забезпечення миру та добросусідських відносин між країнами світу.

    Ваша активна життєва позиція, вірність військовій присязі заслуговують на глибоку повагу. Ми вдячні вам за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку. Ваші діти можуть по праву пишатися своїми батьками.

   Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу вашій мужності та самовідданій праці. Ви, як ніхто, знаєте справжню ціну війни і миру. І, як ніхто, вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.

  Найвищою нагородою для тих, хто вцілів, є життя, а для загиблих – пам’ять. Ми низько схиляємо голови перед матерями і вдовами воїнів, які героїчно загинули. Нашим воїнам-афганцям бажаємо миру, душевного спокою, злагоди, щастя, добробуту в нашому великому домі – Україна. 

   Від Новокалинівської міської ради, усього депутатського корпусу, членів виконавчого комітету міської ради бажаємо нашим воїнам-афганцям миру, душевного спокою, злагоди, щастя, добробуту в нашому великому домі – Україна!  

З глибокою шаною та вдячністю Богдан Юзвяк,

голова Новокалинівської міської ради

NAIVYShchOIu NAHORODOIu DLIa TYKh, KhTO VTsILIV, Ye ZhYTTIa, A DLIa ZAHYBLYKh – PAMIaT… Novyi kalyniv

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь