A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

СУЧАСНИЙ ДИТЯЧИЙ САДОЧОК ВІДКРИВ ДВЕРІ ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ЖИТЕЛІВ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 23.01.2022 19:01
Кількість переглядів: 1949

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді ми будемо рости здоровими, впевненими та щасливими у прийдешньому дні, будемо навчатися на благо України. Святкова та довгоочікувана подія сьогодні, 23 січня 2022 року, зібрала представників влади, священнослужителів та краян в одному із куточків Новокалинівської територіальної громади. У с. Бабина відбулось відкриття довгоочікуваного закладу дошкільної освіти. Приміщення закладу майже 25 років було зачинене. Батькам доводилось возити дітей в ЗДО Сонечко, що знаходиться в центрі територіальної громади, м. Новий Калинів.

У новому садочку зможуть отримувати дошкільну освіту 80 дітей.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Бучко, заступник голови Самбірської районної державної адміністрації Павло Грабський. У заході також взяли участь настоятель УГКЦ  Івана Богослова в с. Бабина Василь Мельничук та Антоній Бачало настоятеля УПЦ  Івана Богослова с. Бабина, заступники міського голови Олег Домчак, Ігор Легуцький, секретар міської ради Ярослава Каркач, начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Ковталюк, староста села Бабина Леся Бурак, начальники структурних підрозділів Новокалинівської міської ради, директори закладів освіти, вчителі.

На святковій церемонії відкриття з вітальним словом до присутніх звернувся Юрій Бучко, який зауважив, що у Новокалинівській територіальній громаді ще більше діточок будуть охоплені дошкільною освітою та тішиться тим, що у громаді відкрився черговий заклад освіти.

Богдан Юзвяк привітав усіх присутніх мешканців села з чудовою подією, побажав усім добра та здоров’я, а також подякував всім за допомогу та співпрацю на благо розквіту нашої громади, зазначивши, що розвиток освіти, створення належних умов для навчання та розвитку дітей є одним із пріоритетних напрямків роботи Новокалинівської міської ради.

Традиційно перерізавши стрічку, всечесні отці Василій та Антоній побажали вихователям великого терпіння та Божого Благословення та освятили заклад. Після цього усі гості свята завітали всередину дитячого садочка та мали змогу оглянути усю красу оновленого дитячого садочка.

Тепер дітлахи будуть дорослішати, гратися та відпочивати у просторих, комфортних групах із красивим інтер’єром та зі  сучасними меблями.

Це ще один із успішніших прикладів розвитку нашої громади, коли завдяки колосальній роботі команди Новокалинівського голови Богдана Юзвяка вдалося завершити будівництво довгобуду.

Вихователі, батьки щасливі та вдячні за можливість навчатися і працювати, а усмішки  маленьких дітей є своєрідною нагородою за усю цю пророблену роботу.

Sadochok vidkryttia Babyna Novokalynivska TH

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь