A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

В МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ ВІДБУЛАСЯ БЛАГОДІЙНА ВЕРТЕП-КОЛЯДА

Дата: 19.01.2022 20:20
Кількість переглядів: 742

Протягом сотень років український народ свято береже і шанує свої різдвяні традиції. Наші колядки та щедрівки вже давно підкорили світ своєю мелодійністю і світлою радістю, обрядові дійства вражають колоритом, дотепністю й акторською майстерністю. А найбільше, що гріє душу кожного українця, та утверджує нас як єдиний народ, як націю, – це те, що наші обряди і традиції живуть, розвиваються й передаються з покоління в покоління. Понад 5 років молодь храму Преображення Господнього м. Новий Калинів та храму святого архистратига Михаїла с. Калинів УГКЦ разом зі своїм парохом о.Тарасом Яворським прославляє народження Ісуса Христа, співаючи колядки та інсценізуючи Божественне диво – Різдвяний вертеп.

Але цього року діти катехитичної школи долучились до збору коштів на лікування жительки м. Новий Калинів Лесі Омелянівні, яка після важких років боротьби з онкологією та  постковідних ускладнень  потребує заміну кульшових та плечових суглобів. Вихованці колядували, віншували, читали вірші та брали участь у Різдвяному дійстві. Чимало людей зібралося на площі біля Новокалинівської міської ради, щоб спільно прославляти народження Месії та відгукнулися допомогти добрій та чуйній парафіянці Лесі Скрипай. Також долучився до благодійного заходу очільник Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк. Усі присутні мали гарну нагоду поласувати смачною випічкою та погрітися теплим чаєм чи кавою, кошти за які були також передані на лікування хворої.

О.Тарас Яворський подякував усім, хто долучився до організації даного заходу, а також усім, хто не знехтував, а долучився до благочинності.

V MISTI NOVYI KALYNIV VIDBULAS BLAHODIINA VERTEP-KOLIaDA



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь