A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ ПРОЙШЛИ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 30-ї РІЧНИЦІ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 07.12.2021 01:07
Кількість переглядів: 1138

06 грудня 2021 року в м. Новий Калинів пройшли урочистості з нагоди святкування 30-ї річниці Збройних Сил України. В цей день на території 12-тої окремої бригади армійської авіації імені генерал-хорунжого Віктора Павленка відбулося освячення оновленої каплиці святого великомученика Димитрія Солунського. На плацу відбулося урочисте шикування, після якого з вітальним словом до особового складу військової частини звернувся командир Дмитро Кулькевич, який привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України. Дмитро Збігневич побажав міцного здоров'я, щастя, родинного затишку, миру та високих звершень на благо розквіту України. Начальник штабу Володимир Галицький  зачитав святковий наказ та командир вручив грамоти кращим військовослужбовцям. Дмитро Кулькевич вручив погони тим, кому присвоєно чергове звання, а також вручив грамоти меценатам, які долучилися до оновленні каплиці, яка знаходиться на території частини.

Голова Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк привітав захисників та захисниць із святом та вручив кращим військовослужбовцям подяки, грамоти, подарунки та побажав присутнім міцного здоров’я, мирного неба, щасливої служби і благополуччя в сім’ях.

Привітали військовослужбовців настоятель парафії святого рівноапостольного великого князя Володимира ПЦУ м. Новий Калинів Ярослав Фабіровський і настоятель храму Преображення Господнього УГКЦ м. Новий Калинів Тарас Яворський та вручили військовослужбовцям грамоти.

По завершенні урочистостей відбулася свята літургія та чин окроплення каплиці свяченою водою, який провели священнослужителі різних конфесій, а саме: о. Григорій Жук, о. Ярослав Фабіровський, о. Михайло Маслиган, о. Тарас Яворський, о. Іван Куцик та о. Володимир Лернатович.

Вітаємо наших військовослужбовців із святом. Бажаємо родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру та охорони святого великомученика Димитрія Солунського!

NOVYI KALYNIV UROChYSTOSTI ZBROINYKh SYL UKRAINY



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь