A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ МІНІ-ФУТБОЛЬНОГО ПОЛЯ В СЕЛІ БАБИНА НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 26.11.2021 20:06
Кількість переглядів: 2157

26 листопада 2021 року у селі Бабина відбулося урочисте відкриття сучасного міні-футбольного поля зі штучним покриттям. Відкриття такого чудового, сучасного спортивного об'єкту дає змогу молодим спортсменам проводити комфортні тренування з футболу та виховувати здорову та успішну молодь. На відкриття завітали почесні гості, а саме голова Самбірської РДА Іван Ільчишин,  голова Самбірської районної ради Віталій Кімак, міський голова  Новокалинівської територіальної громади Богдан Юзвяк та його заступники Олег Домчак та Ігор Легуцький, начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Ковталюк та депутати міської ради.

Зі щирими вітаннями та словами вдячності до присутніх звернувся міський голова Богдан Юзвяк, який подякував всім, хто сприяв будівництву спортивного майданчика, а саме депутатам міської ради за сприяння у співфінансуванні та відділу освіти, молоді та спорту. Наголосив, що даний майданчик, беззаперечно, стане гарним об’єктом спортивної інфраструктури і допоможе виховувати дітей-футболістів, адже значні досягнення у футболі потрібно розвивати і примножувати. Слід відзначити, що немало зусиль та старань віддали заступник міського голови з економічних питань Олег Домчак, староста сіл Бабина та Береги Леся Бурак та депутата міської ради Іван Кільган для відкриття футбольного поля. Почесні гості урочисто перерізали символічну стрічку на вході до сучасного міні-футбольного поля. Гостей свята щиро вітали жителі села піснями, танцями та ділилися гарним настроєм.

Після закінчення офіційної частини свято на майданчику продовжилося. Право першого голу у ворота відкритого майданчику надали Івану Ільчишину, Богдану Юзвяку та Роману Кінашу, ветерану футболу, який є жителем с. Бабина. А згодом  відбулися перші спортивні змагання з міні-футболу серед команд вчителів фізичної культури Новокалинівської територіальної громади та молоді села Бабина.

Нове міні-футбольне поле зі штучним покриттям – це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління.

FUTBOLNE POLE BABYNA NOVOKALYNIVSKOI TH



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь