A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ, З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ І ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА

Дата: 14.10.2021 01:07
Кількість переглядів: 1288

Дорогі захисники та захисниці України, шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисників та захисниць України, святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

Нехай почуття  любові до рідної землі, прагнення волі ніколи не покидають нас, а розбудова та захист держави залишаються справою честі та життя. І, напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, процвітання, гідне і щасливе майбутнє нашого народу, нехай Божа Матір буде прихильною до кожної  родини, до нашої рідної України.

 Сердечно бажаю всім щастя, радості, добра, оптимізму та наснаги до успішних починань на користь Вітчизні. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці. Хай Господь дарує Вам міцне здоров’я, сімейний затишок і добро та всій країні Мир і Спокій!

Слава Україні! Слава захисникам та захисницям України!

З повагою Богдан Юзвяк, голова Новокалинівської міської ради

YuZVIaKA Z DNEM ZAKhYSNYKA UKRAINY 2021


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь