A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ ПРОЙШЛИ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 13.10.2021 23:32
Кількість переглядів: 1170

З метою вшанування мужності та героїзму захисників та захисниць незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, в Україні 14 жовтня відзначається День захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Це свято уособлює такі прекрасні людські якості, як доблесть і мужність, які є невід’ємною рисою військовослужбовців нашої частини.

Тож, сьогодні, напередодні свята, в 13 жовтня 2021 року у 12 окремій бригаді армійської авіації ім. генерал-хорунжого Віктора Павленка м. Новий Калинів пройшли урочистості з нагоди Дня захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва. Хвилиною мовчання вшановано пам’ять полеглих героїв, що боролися за незалежність України.

На плацу відбулося урочисте шикування, після якого з вітальним словом до особового складу військової частини звернувся командир Дмитро Кулькевич, який привітав військовослужбовців з Днем захисників та захисниць України, зі святом, яке увібрало в себе славні козацькі традиції. Дмитро Збігневич побажав міцного здоров'я, щастя, родинного затишку, миру та високих звершень на благо розквіту України. Начальник штабу Володимир Галицький зачитав святковий наказ та командир вручив грамоти кращим військовослужбовцям. Дмитро Збігневич вручив погони тим, кому присвоєно чергове звання.

Голова Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк привітав захисників та захисниць з прийдешнім святом та вручив кращим військовослужбовцям грамоти та побажав присутнім міцного здоров’я, мирного неба, щасливої служби і благополуччя в сім’ях.

Привітав військовослужбовців настоятель парафії святого рівноапостольного великого князя Володимира Православної Церкви України м. Новий Калинів Ярослав Фабіровський із великим християнським святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисників та захисниць України і Днем Українського козацтва. Побажав усім Божого благословення, Покрову й заступництва Божої Матері, Ангела Хоронителя і міцного здоров’я на многії і благії літа. На завершення отець Ярослав окропив усіх присутніх свяченою водою та спільно помолився за Божу опіку над усіма військовослужбовцями.

На завершення заходу військовослужбовці пройшли урочистим маршем.

Мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері буде мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир! Хай назавжди поселяться у ваших сім'ях Любов, Повага і Статок! Пишаємося нашими захисниками та захисницями. Зі святом Вас!

U MISTI NOVYI KALYNIV PROIShLY UROChYSTOSTI Z NAHODY DNIa ZAKhYSNYKIV TA ZAKhYSNYTs UKRAINY



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь