A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ОНОВЛЕНОГО СТАДІОНУ В СМТ. ДУБЛЯНИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 09.08.2021 00:27
Кількість переглядів: 2041

08 серпня 2021 року відбулося урочисте відкриття оновленого стадіону у смт. Дубляни Новокалинівської територіальної громади. На урочистості з нагоди відкриття стадіону завітали представники обласної, районної та міської влади, а також усі ті, хто причетний до створення нового, сучасного майданчика для занять спортом.

Серед присутніх поважних гостей були: заступник голови ЛОДА Юрій Бучко, депутат Львівської обласної ради Святслав Шеремета, заступник керівника управління молоді та спорту Львівської ОДА Андрій Тур, голова Самбірської РДА Іван Ільчишин, голова Самбірської районної ради Віталій Кімак, голова Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк, заступник голови Асоціації Футболу Ярослав Грисьо, голова Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як, голова Самбірського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” Руслан Хомин, заступник командира військової частини А3913 Володимир Васьків, голова Дрогобицької територіальної громади Тарас Кучма, заступник голови Дрогобицької територіальної громади Андрій Ковч, голова Старосамбірської територіальної громади Ігор Трохим, голова Бісковицької територіальної громади Михайло Яремко, голова Рудківської територіальної громади Іван Лозинський, голова Ралівської територіальної громади Любов Ковалик, керівник західного відділення ТзОВ “Захід-Агро МХП” Богдан Скабара, депутати Самбірської районної ради: Володимир Шведа, Володимир Малецький, Михайло Цимбрила, а також депутати та старости Новокалинівської міської ради.

Як відомо, усі добрі справи розпочинаються з молитви, то ж свято розпочали настоятель храму УГКЦ Тарас Бунь та настоятель храму УПЦ Михайло Яремкович.

З вітальним словом виступив Юрій Бучко, Святослав Шеремета, Ярослав Грисьо, Мирослав Хом'як та Іван Ільчишин, які привітали усіх зі святом та подякував усім, хто долучився до оновлення стадіону у смт.Дубляни.

Голова Новокалинівської територіалної громади Богдан Юзвяк зазначив, що сьогодні створення належних умов для занять спортом є одним із головних завдань як міської влади так і усіх тих, хто опікується питанням спортивного розвитку підростаючого покоління. Створення подібних місць – є надзвичайно важливою подією в житті міста, адже це додатковий майданчик для розвитку спортивних здібностей, а також побажав усім спортсменам, які будуть займатись на цьому полі, міцного здоровя, сил, наснаги, впевненості у власних силах та високих звершень на Арені Дубляни.

Одним із тих, хто опікується спортивним життям громади є заступник голови Новокалинівської міської ради з економічних питань Олег Домчак. Це людина, яка багато років дбає про розиток спортивної інфраструктури не тільки у Дублянах Самбірського району, а й у всій Львівській області. Завдяки його ініціативі побудувалось чимало спортивних об'єктів. Власне цей стадіон є цьому яскравим прикладом. Олег Домчак звернувся зі словами подяки до усіх, хто взяв участь в оновленні  стадіону:

- Величезна дяка усім тим, хто не був осторонь цієї ініціативи, хто долучився до створення сучасного, зручного стадіону. Дяка тим людям, які працювали тут вдень та вночі аби уже сьогодні наші молоді спортсмени мали змогу тут тренуватись та демонструвати свої здібності. Цей стадіон сьогодні – це не тільки місце для занять спортом, це – приклад того, що спільною працею можна досягти будь-якої мети!

У святковій концертній програмі взяли участь: лауреати всеукраїнських фестивалів – Київ, Одеса, Буковель, міжнародних фестивалів – Чехія, Польща, Угорщина, Хорватія, Албанія, Греція, Італія, Чорногорія – Народний ансамбль танцю “Барви” комунального закладу Самбірської позашкільної освіти під керівництвом Любов Тими, вокально-інструментальний ансамбль “Явір” Народного дому смт. Дубляни та з піснею Україна молода! привітала усіх присутніх Юліана Вайда.

А вже за кілька хвилин на цьому чудовому полі відбувся календарний матч чемпіонату області з футболу серед команд І-ої ліги, в якому господарі достойно приймали  команду з Судової Вишні, перемігши з рахунком 4:0.

 UROChYSTE VIDKRYTTIa ONOVLENOHO STADIONU V SMT. DUBLIaNY NOVOKALYNIVSKOI TERYTORIALNOI HROMADY



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь