A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 31.07.2021 14:13
Кількість переглядів: 2175

У разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки робота закладів освіти буде можлива лише за умови вакцинованого персоналу на рівні 80%. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів, яка внесла зміни до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, що ухвалена 28 липня.

За словами міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка однією з важливих новацій постанови стають правила роботи закладів освіти в умовах карантину. “У разі виходу регіону з зеленої зони, тобто потрапляння в жовту, помаранчеву чи червону, задля роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу”, – наголошує Ляшко. У Міністерстві охорони здоров’я також зазначають, що вакцинація залишається найважливішим інструментом запобігання нових захворювань і смертей, а також боротьби з пандемією.

КНП Новокалинівський міський центр ПМСД створив бригаду і провів її навчання. Центр є забезпечений вакциною Comirnati (Pfizer) і готовий до вакцинації наступного тижня. Навчання пройшли і отримали Сертифікати медичні працівника амбулаторії ЗЗПСМ м. Новий Калинів – сімейний лікар Любов Приступа та сестри медичні Галина Цебенко та Марія Василенко. Вакцинація буде проводитись на базі амбулаторії ЗПСМ м. Новий Калинів. Для того, щоб вакцинуватись Вам необхідно записатись на процедуру через свого сімейного лікаря або організовано по сформованим керівництвом освітнього закладу спискам. При собі мати: паспорт, ідентифікаційний код. Нагадуємо, що працівники освіти належать до пріоритетної категорії населення з вакцинації. Особам, які отримали другу дозу вакцини, наш медичний центр видає міжнародний сертифікат для перетину державного кордону (при потребі).

Зробимо своє життя та  наших дітей безпечним!

Не допустим до зриву освітнього процесу разом!

Усім міцного здоров’я!

З повагою

т.в.о. головного лікаря Новокалинівського МЦПМСД Андрій КОЗИЧ

ShANOVNI PRATsIVNYKY OSVITNIKh ZAKLADIV NOVOKALYNIVSKOI TERYTORIALNOI HROMADY!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь