A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

КНП Новокалинівський міський центр ПМСД запрошує на безкоштовну вакцинацію!

Дата: 23.07.2021 23:35
Кількість переглядів: 728

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Голова Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я (ВООЗ) 15 липня 2021 року офіційно об`явив про початок третьої хвилі пандемії COVID-19. Він відзначив, що 4 тижні поспіль зростає кількість хворих на COVID-19 у всьому світі , також збільшується кількість померлих. Однією з основних причин зростання захворюваності в ВООЗ вважають штам “дельта”. Очікується, що він незабаром стане домінуючим штамом COVID-19. Цей штам є значно заразніший ніж поширені досі штами. Тобто, ним легше захворіти. Тому єдиним дієвим захистом від хвороби є вакцинація. Вакцинація гарантує легший перебіх хвороби, коли на жаль не вдалось їй запобігти. Так, по даним Міністерства охорони здоров’я Ізраїлю, ефективність вакцинації проти важкого перебігу хвороби, що призводить до госпіталізації, залишається на рівні 93%. Це дуже високий, обнадійливий показник, який зайвий раз підтверджує потребу у вакцинації.

Усі вакцини, які застосовуються в Україні у боротьбі з COVID-19 – сертифіковані, безпечні. Відсутність нетипових побічних реакцій, скарг на вакцинацію є підтвердженням цього. Прошу взяти цей факт до уваги людям, які мають упереджене ставлення до вакцинації, страх, перебувають під впливом чуток, “міфів” про її шкідливість . Вакцинуйтесь! Бережіть здоров’я своє і своїх рідних!

Окремо хочу звернутись до жителів нашої громади, які уже вакцинувались. Доносьте, будь ласка, правдиву інформацію до тих хто сумнівається, розвіюйте “міфи”. Адже тільки колективний імунітет є запорукую здоров’я нації!

На базі КНП Новокалинівського міського центру ПМСД, на даний час, проведено вакцинацію 400 жителям громади. Безпосередньо, при зверненні бажаючого, у той же день, можна вакцинуватись ваакциною CoronaVac. Для бажаючих вакцинуватись Phizer передбачено попередній запис. При формуванні групи у 50 чоловік Вас буде повідомлено про місце, дату, годину вакцинації. Для цього необхідно звернутись до свого сімейного лікаря або до т.в.о. головного лікаря медичного центру Андрія Козича (тел. 0679288730). Нагадуємо також, що особам, які отримали дві дози вакцини, наш центр видає міжнародний сертифікат для перетину держаного кордону.

Вакцинуйтесь і будьте здорові! Бережіть себе! Усіх благ!

Андміністрація Новокалинівського міського центру ПМСД

KNP NOVOKALYNIVSKYI MISKYI TsENTR PMSD ZAPROShUIe NA VAKTsYNATsIIu VID COVID-19


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь