A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

МОДЕЛЬ ЯКІСНОЇ ОСВІТИ ГАННИ СТРУС

Дата: 23.07.2021 19:06
Кількість переглядів: 716

15 липня відбувся конкурс на посаду директора Новокалинівського опорного закладу загальної середньої освіти. З двох претендентів за результатами випробувань конкурсна комісія оголосила Ганну Володимирівну Струс його переможницею. Вона закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет ім. І.Франка, історичний факультет. Ганна Володимирівна – 1983 року народження. Заміжня. Разом з чоловіком виховує двох дочок.

Попередні місця роботи: районний Будинок уч-нівської творчості; районний дитячий будинок "Рідний дім"; Новокали-нівський НВК; Чернихівська СЗШ І-ІІ ступенів; Корналовицький НВК.

За її словами, вони дали їй неоціненний досвід роботи з різними категоріями дітей: дітьми-інвалідами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, дітьми-сиротами, дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах; обдарованими дітьми…

Вважає, що вміє працювати з ними, їх слухати і чути.

Має досвід адміністративної роботи на посаді ЗДНВР.

Високу якість освіти та відповідність потребам сучасної особистості бачить головним своїм завданням, а також створення оптимальних умов для формування конкурентоспроможної, вільної у поглядах, здорової та щасливої осо-бистості, здатної відстояти свою думку та ефективно реагувати на виклики сьогодення.

Вважає національно-патріотичне виховання фундаментом державності. Зважаючи на те, що у даний час на першому місці цифровізація усіх процесів, якісна освіта можлива, на її думку, лише, виходячи із забезпечення доступу до якісної освіти кожного учасника освітнього процесу. Тож доцільно ввести електронний журнал, аналогічний щоденник; створити електронний каталог напрацювань педагогічного колективу, а також запровадити педагогічну інтернатуру для молодих вчителів. Необхідно покращити і роботу шкільного сайту.

Зрозуміло, що ці завдання майбутня директорка закладу, яку буде затвер-джено у серпні, ставить найперше перед собою. Та і колективу тепер доведеться по-новому працювати. Тож хай цей тандем буде успішним і все задумане вдасться реалізувати.

Марія ПУКІЙ

Ганна Струс


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь