A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ЩОДО ПОСИЛЕННЯ КОНТРДИВЕРСІЙНИХ ЗАХОДІВ

Дата: 13.07.2021 16:08
Кількість переглядів: 663

У зв’язку із загостренням суспільно-політичної ситуації, яка склалася в Україні у результаті російської військової агресії проти нашої держави, підрозділами Служби безпеки України фіксуються спрямування з боку представників терористичних організацій “ЛНР”, “ДНР” та спецслужб РФ до відомостей стосовно функціонування військових об’єктів, з метою можливої підготовки до вчинення диверсійних (терористичних) актів для подальшої дестабілізації внутрішньої ситуації в державі.

Тероризм – залякування населення, нав’язування власної волі, вплив на прийняття рішень органів влади та управління тощо, у т.ч. після захоплення заручників, пошкодження майна (підпал, вибух, захоплення тощо).

Диверсія – послаблення основ державних установ за рахунок пошкодження об’єктів загальнодержавного (стратегічного значення).

Вказані протиправні діяння вчиняються, як правило, підготовленими за безпосередньої участі кадрових співробітників спецслужб РФ, диверсійно-розвідувальними групами, до складу яких входять як громадяни України, так і іноземці.

Диверсійно-розвідувальні групи (далі – ДРГ) противника – це окремі підрозділи з’єднань чи військ спеціального призначення або іноземних спецслужб, військові та напіввійськові загони (групи) самопроголошених державоподібних утворень, а також створювані ними злочинні угрупування (банди), які використовуються вищим політично-військовим керівництвом іноземних держав, іноземних спецслужб, самопроголошених державних утворень, спеціальними органами самопроголошених державних утворень для підриву морально-психологічного, економічного потенціалу країни-противника чи політичних опонентів всередині держави.

У разі виявлення підозрілих осіб та транспортних засобів, які, можливо, перебуватимуть в адміністративних межах Самбірського району чи прибули до населених пунктів району з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей та АР Крим, просимо терміново повідомляти Управління СБУ у Львівській області за тел.: (032) 261 61 43.   

ShchODO POSYLENNIa KONTRDYVERSIINYKh ZAKhODIV Novokalynivska TH

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь