A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З НАГОДИ ДНЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 04.07.2021 11:17
Кількість переглядів: 812

Шановні працівники поліції! Прийміть вітання із професійним святом – Днем Національної поліції України! Кожен день, виявляючи мужність, витримку, самовіддачу, Ви охороняєте спокій та життя мешканців нашої територіальної громади, стоїте на варті правопорядку. Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тому, хто її потребує. На Вас покладено відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань.

Реформа української поліції стала взірцем проведення успішних демократичних реформ в Україні, а нові поліцейські вже отримали свою головну нагороду – високий рівень довіри українського суспільства. Поступово і впевнено Ви втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати. Приємно відзначити, що у повсякденній роботі Ви демонструєте високий професіоналізм, мужність, відданість справі.

Хай  Ваша почесна праця повертається лише людською вдячністю. Щоб Ваша мужність, високий професіоналізм завжди служили людям.

Дякую за службу, вірність присязі та відданість українському народові. Бажаю Вам, щоб Ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання Ваших подальших професійних успіхів. Нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті!

Бажаю мужності, професійних здобутків, мирного неба, родинного добробуту, міцного здоров’я, щастя та Божої опіки на кожному кроці!

Зі святом!

З повагою

очільник Новокалинівської міської територіальної громади Богдан ЮЗВЯК

PRYVITANNIa MISKOHO HOLOVY BOHDANA YuZVIaKA Z NAHODY DNIa NATsIONALNOI POLITsII UKRAINY


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь