A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

“В ДОБРУ ПУТЬ, ВИПУСКНИКИ!”

Дата: 25.06.2021 23:35
Кількість переглядів: 1936

Червень місяць – традиційна пора випускних вечорів. Перегортаючи календар день за днем, учні чекають цього дня. Випускний вечір – свято, яке буває в житті кожної людини, в ньому переплітаються одночасно радість і сум. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться найсвітлішими. 25 червня 2021 року відбулось хвилююче прощання зі школою – шкільний випускний для учнів 11-их класів Новокалинівського опорного закладу. Саме сьогодні 37 випускників прощалися з дитинством та вирушають у доросле життя, саме сьогодні вони отримали документ про здобуття повної середньої освіти. За сумлінне навчання та зразкову поведінку Діана Білас нагороджена золотою медаллю.

  Вітальне слово виголосили священнослужителі о. Ярослав Фабіровський – настоятель храму св. кн. Володимира ПЦУ м. Новий Калинів та о. Тарас Яворський – настоятель храму Преображення Господнього УГКЦ м. Новий Калинів, які побажали їм наснаги для майбутніх звершень і терпеливості в подоланні всіляких різноманітних труднощів, які, можливо, траплятимуться на їхніх стежинах буремного життя, а також в подальшій реалізації їхніх мрій.

Вітаючи випускників, їх батьків та вчителів з урочистою подією, очільник Новокалинівської територіальної громади Богдан Юзвяк побажав випускникам міцного здоров'я, успіхів та добробуту, не розгубитися в бурхливому океані життя, не втратити людяності і гідності, завжди пам'ятати про рідну школу і батьківську домівку.

Директор опорного закладу Оксана Бобак побажала випускникам успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій, а також вручила їм свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

І школярі не забули віддати належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість, а сьогодні відправляли у самостійне плавання. Красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками.  Прощалися зі своїм безтурботним дитинством. А воно різнобарвними кульками летіло ввись, аж доки не розтануло у небесній сині. Нехай вони будуть щасливі – випускники 2021!

Урочиста подія відбувалася на подвір'ї школи, але, побачивши випускників, погода, немов заплакала через необхідність випустити таких чудових учнів у широке плавання. Тому свято довелося  продовжити у стінах рідної школи

Уся урочиста частина свята була хвилюючою та зворушливою. А родзинкою свята стало привітання випусникам від першокласників, які розповідали вірші та виконали пісні.

Молоді, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди – це наші випускники, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. То ж у добру путь, випускники!

“V DOBRU PUT, VYPUSKNYKY!” Novokalynivskyi opornyi zaklad 2021



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь