A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА ВІДЗНАЧИЛИ У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 18.06.2021 23:41
Кількість переглядів: 1300

День медичного працівника – завжди особливе свято. У цей день (який відзначається у нашій країні у 3-тю неділю червня) завжди хочеться від усього серця подякувати медикам за радість здоров’я і диво життя, яке вони дарують кожному з нас, роблячи це із властивою лише людям цієї професії легкістю і невимушеністю, за якими стоять недоспані ночі, накопичена втома, щоденна копітка і потужна інтелектуальна праця і нечувана фізична витривалість, море наукової інформації, яку доводиться щодня пропускати через свій розум, океани людського болю і страждань, які кожен з них щодня переживає у своєму серці. Подякувати за перший подих, який робить новонароджена дитина, за перше слово “мама”, яке чують батьки, що вже втратили останню надію мати дитину, за ті декілька хвилин, за які встигає приїхати на допомогу швидка, за уважність і терпіння, з яким вислуховують скарги терапевти і педіатри, за піклування і турботу, якою оточують своїх пацієнтів медичні сестри.

18 червня 2021 року у актовому залі Народного дому міста Новий Калинів відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника, організовані Новокалинівською міською радою.

Вітаючи медиків громади з професійним святом, очільник Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк зазначив: “Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, найтепліші слова, захоплення й повагу. Знання і вміння медика, який рятує життя, захищає своєю працею радість і щастя тисяч людей, завжди користувалися пошаною і цінувалися як особливий талант. Ніщо не змінилося під сонцем ні прагнення людей бути здоровими, ні їхня вдячність своїм рятівникам, ні особливі вимоги до особистості того, хто доторкається до найсвятішого життя і здоров'я людини. Працівники медичної галузі під час складної ситуації гідно виконували й виконують свої професійні обов’язки. І це неодноразово відчули на собі жителі громади, котрі зі словами вдячності відгукуються про Ваші допомогу та старання. Сподіваюся, що усі ми з гідністю переживемо цей нелегкий час пандемії, і усе в нас буде добре. Шановні медпрацівники, низький уклін Вам за роботу, легкості у праці, добра, благополуччя, міцного здоров’я, і нехай Бог завжди допомагає Вам та Вашим родинам! Хай у Ваших домівках завжди панують мир і злагода, у серцях доброта, а у справах мудрість та виваженість. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею!”.

Тимчасово виконуючий обов’язки головного лікаря Новокалинівського медичного центру Андрій Козич подякував медикам громади за їхнє непросте, але життєво необхідне професійне і людяне служіння, яке вони творять щодня, щогодини, щосекунди у надзвичайно складних умовах. В умовах, коли щохвилини для надання медичної допомоги і порятунку людського життя потрібно усе: і люди, надійні люди, професійно підготовлені, і фінанси, і технології, і підтримка суспільства і, без сумніву, визнання. Він зазначив, що медики мають встигати все. А в даний,  непростий час медики стали і підпорою нашим війковим і рятівниками від страшної пандемії, наражаючи себе на велику небезпеку.

 За особливі заслуги почесними грамотами було нагороджено таких медичних працівників: Олену Бортник, Ірину Тустановську, Андрія Загоруйка, Галину Панічковську, Руслану Колодій та Руслана Фегелина.

А на передодні професійного свята працівники міської ради вручили грошові допомоги від імені міського голови ветеранам медичної галузі.

В цей день зі сцени Народного дому лунали вітання для медичних  працівників від працівників культури Новокалинівської територіальнох громади. Вони дарували шановним медикам пісні та веселі сценічні номери.

Зокрема, аматорський вокальний колектив Галичанка виконав для винуватців свята пісні: Бузок, Та ти гадаш мій Андрійку, Дунаю, Дунаю та Ой у полі криниченька”.

Директор Народного дому міста Новий Калинів Володимир Вачинич подарував свої музичні вітання: “Пісня про медиків” та “Не ходи зеленим садом”. Вокально-інструментальне тріо Едельвейс виконало пісні “Козаче соколю” та “Червона калина”. У чудовому виконанні  вокально-самодіяльного колективу “Калиновий цвіт” пролунали жартівливі пісні – “Десь узявся в нирках камінь” та “Сама п`ю, сама наливаю”.

Подарували гарний настрій глядачам жартівливі сценічні номери Свекруха і невістка та У військоматі.

А на завершення свята всі присутні від душі побажали медичним працівникам Мної та блалагії літа!.

  DEN MEDYChNOHO PRATsIVNYKA VIDZNAChYLY U NOVOKALYNIVSKII TERYTORIALNII HROMADI



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь