A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.05.2021 23:53
Кількість переглядів: 742

Сьогодні, 27 травня 2021 року, під головуванням міського голови Богдан Юзвяка відбулось 4 пленарне засідання сесії VIII скликання Новокалинівської міської ради. У роботі сесії взяли участь 17 депутатів, на розгляд було винесено 322 питання порядку денного і додаткові питання. Традиційно це питання бюджету, комунальної власності, депутатські звернення, земельні питання, встановлення податків та зборів на території Новокалинівської ТГ на 2022 рік. Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, винесені питання попередньо були опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісіях, які відбулися 24 травня.

Сесія тривала майже сім годин. Звіт виконавчого комітету міської ради та звіт начальника Новокалинівської міської ради депутати взяли до відома. Під час засідання, обранці затвердили звіт про виконання бюджету міської ради за І квартал 2021 року – по доходах у сумі 25862,6614 тис.грн. Також були внесені зміни до рішення Новокалинівської міської ради від 17.12.2020 року №141 “Про бюджет Новокалинівської міської територіальної громади на 2021 рік”. Депутати підтримали рішення сесії щодо співфінансування проєктів, які будуть реалізовуватись в 2021 році. Створено робочу групу із розроблення Статуту Новокалинівської територіальної громади та затверджено Програму підтримки та розвитку молоді Новокалинівської територіальної громади на 2021-2022 рр. Більшість питань, які сьогодні розглянули народні обранці, стосувались землеустрою та землекористування.

Прийняті рішення засідання 4-ї сесії міської ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Новокалинівської міської ради.

СЕСІЯ НОВИЙ КАЛИНІВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь