A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ

Дата: 08.05.2021 02:24
Кількість переглядів: 1342

У рамках проєкту “Поліцейський офіцер громади” в селі Бабина Новокалинівської територіальнії громади відкрито поліцейську станцію. Участь в урочистому відкритті взяли начальник Управління превентивної діяльності поліції Львівщини капітан поліції Василь Семенюк, настоятель храму св. Іоана Богослова УГКЦ с. Бабина отець Василь Мельничук, голова Новокалинівської територіальної громади Богдан Юзвяк, заступник міського голови з економічних питань Олег Домчак, староста сіл Бабина та Береги Леся Бурак.

 Даній події передував меморандум про співпрацю сторін в рамках проєкту “Поліцейський офіцер громади” який було укладено у 2020 році між ГУНП у Львівській області та Новокалинівською ТГ з метою забезпечення безпечного простору та реалізації основної цілі проєкту – безпека кожного мешканця громади. Настоятель храму св. Іоана Богослова УГКЦ с. Бабина отець Василь Мельничук окропив приміщення та автомобілі свяченю водою.

“Поліцейські офіцери громади будуть здійснювати повноваження дільничного офіцера поліції, інспекторів ювенальної превенції та патрульної поліції і головним їхнім завданням є надавати мешканцям якісні поліцейські послуги, щоденно забезпечувати правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень”, –  зазначив начальник Управління превентивної діяльності поліції Львівщини капітан поліції Василь Семенюк.

Відтепер Новокалинівська ТГ, до якої входять 23 села, 1 селище міського типу і місто Новий Калинів, в яких проживають майже 15 тисяч населення, отримала своїх поліцейських офіцерів громади. Обов’язки поліцейських офіцерів громади виконуватимуть капітан поліції Мар’ян Куриляк та старший лейтенант поліції Андрій Васьків. За результатами усіх етапів відбору, поліцейські пройшли спеціальну підготовку та опанували фахові дисципліни у Харківському НУВС. Під час урочистостей офіцери громад отримали зброю та два службові автомобілів, які закуплені Національною поліцією України в рамках проекту “Поліцейський офіцер громади”.

За кошти місцевого бюджету, офіцерам громади забезпечили окреме приміщення, провели якісний ремонт та облаштували робоче місце комп’ютерною технікою.

“Поліцейський громади є провідником між порядком, законом і розвитком територіальних громад. А отриманий сьогодні автотранспорт слугуватиме одним із ключових напрямків співпраці з громадами та населенням”, – сказав Богдан Юзвяк.

Разом з тим, під час урочистостей, за активну участь у створенні безпечної громади та співпрацю в рамках реалізації проєкту “Поліцейський офіцер громади” начальник Управління превентивної діяльності поліції Львівщини капітан поліції Василь Семенюк вручив подяку міському голові Богдану Юзвяку.

Поліцейська станція працюватиме для населення територіальної громади на вул. Шевченка, 4  в селі Бабина.

Ведучою заходу була начальник відділу культури міської ради Ганна Беца.

U NOVOKALYNIVSKII HROMADI VIDKRYLY POLITsEISKU STANTsIIu



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь