A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ШТРАФИ ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 18.04.2021 22:48
Кількість переглядів: 1530

Благоустрій – це не тільки візитна картка кожного населеного пункту, а й один із показників рівня участі громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку даної сфери та комунального обслуговування населених пунктів.

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! Згідно Правил благоустрою населених пунктів Новокалинівської міської ради Самбірського району Львівської області затверджених рішенням сесії від 29.01.2021 року №296 забороняється:

п.8.2.4. На об’єктах благоустрою юридичним особам (Їх філіям, відділенням), фізичним особам – підприємцям, а також громадянам вивозити і звалювати сміття, будівельні, побутові, харчові відходи, відходи виробництва, траву, гілля, деревину, листя, сніг у невідведених для цього місцях, влаштовувати звалища та вивозити  відходи без договорів на їх вивезення.

п.8.2.11. Заправляти, ремонтувати автотранспортні засоби і механізми на прибудинкових територіях, газонах, пішохідних доріжках, тротуарах, а також їздити автотранспортом по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах зелених зон та паркуватися на них.

п.8.2.12. Розпалювати багаття, спалювати сміття, листя, гілки, тверді побутові  та інші відходи у не відведених для цього місцях;

п.8.2.16. Вигулювати та дресирувати домашніх тварин у не відведених для цього місцях.

За порушення  ст. 152 Кодексу України про адміністративне правопорушення (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян  від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340,00 грн. до 1360,00 грн.) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850,00 грн. до 1700,00 грн.).

БУДЬТЕ ТОЛЕРАНТНИМИ, ВЗАЄМНО ВВІЧЛИВИМИ!

ShTRAFY ZA PORUShENNIa PRAVYL BLAHOUSTROIu NOVOKALYNIVSKA TH


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь