A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ МОЛОДІЖНІЙ РАДІ БУТИ!!!

Дата: 15.04.2021 20:56
Кількість переглядів: 1517

При Новокалинівські міській раді буде створена дієва молодіжна рада. Саме так можна сказати після сьогоднішньої чергової зустрічі з молоддю нашої громади. Мало хто вірив, що відгукнеться так  багато зацікавлених молодих людей. Це втілює надію у те, що у нас усе вдасться.

Ми дуже часто чуємо від старших людей, що наша молодь не є активна та масово виїжджає за кордон. Ми  переконані, що так буде і надалі, якщо ми не будемо комунікувати з молодими людьми, не будемо давати їм можливість разом творити добрі справи у громаді. 

Маємо розуміти, що молодь – це не  проблема, а великий ресурс, який допоможе вирішувати багато питань у нашій громаді. І як не дивно, доволі часто їм це вдається краще, аніж дорослим.

“Молодь – це не майбутнє, про яке нам завжди говорили. Молодь – це наше сьогодення, з якими потрібно працювати не завтра, а тут і зараз. Постійно працювати, а не раз у році чи по великих святах, щодня співпрацювати у всіх напрямках життєдіяльності нашої громади” – сказав міський голова Богдан Юзвяк на зустрічі з молоддю.

Заступник міського голови з економічних питань Олег Домчак додав, що найближчим часом буде створено консультативно-дорадчий орган з ініціативної молоді при міській раді, а наступним кроком буде – рада з представників старостинських округів громади.

Хочемо подякувати нашим ініціаторам Лесі Касій, Христині Товприницькій, Галині Черевко, керівнику Львівського обласного молодіжного центру Василю Шатруку та Софії Курман – керівнику відділення молодіжної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Дякую усім, хто відгукнувся та завітав на нашу зустріч.

Разом дієвіше!

Molodizhna rada v Novomu Kalynovi Bohdan Yuzviak

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь