A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Т.В.О. ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ КНП НОВОКАЛИНІВСЬКИЙ МЦПМСД АНДРІЙ КОЗИЧ ЩОДО ВАКЦИНАЦІЇ ЖИТЕЛІВ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 09.04.2021 00:23
Кількість переглядів: 1549

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Нажаль, епідеміологічна ситуація спричинена короновірусом SARS- CoV-2, залишається складною. Кількість хворих невпинно зростає. Стаціонарні відділення переповнені. Прикро, але росте і кількість померших від короновірусної хвороби COVID-19. Найдієвишим, науково доведеним методом в подоланні даної недуги є імунізація населення безпечною та ефективною вакциною.

   Не стоїть осторонь в боротьбі з даною недугою і Новокалинівський медичний центр. Що нами зроблено: підготовлено два пункти щеплень на базі амбулаторій м. Новий Калинів і смт. Дубляни; створені дві медичні бригади по проведеню вакцинації, медичні працівники яких пройшли відповідне навчання у Львові; усі амбулаторії в достатній кількості забезпечені Експрес-тестами на виявлення короно вірусної хвороби; в обмеженій кількості (300 доз) медичний центр отримав вакцину Covishield. Це найпоширеніша з застосовуваних у світі вакцин. Десятки мільйонів жителів планети уже вакциновано нею без побічних наслідків. Це говорить про її безпечність!

   Вакцинація проводиться за бюджетні кошти і для населення безоплатна, носить добровільний характер. Через 90 днів – ревакцинація (повторне щеплення).

Графік роботи пунктів щеплення в амбулаторіях м. Новий Калинів і смт. Дубляни:

середа, четвер;

години вакцинації: 9.00-11.00.

   Що потрібно зробити бажаючим вакцинуватись: в телефонному режимі повідомити свого сімейного лікаря про своє бажання. Лікар внесе Вас в список очікування. В залежності від етапу імунізації та формування груп по 10 чоловік, Вас заздалегідь буде повідомлено про дату і місце вакцинування. Це викликано тим, що кожен флакон  вакцини містить 10 доз і не використання жодної дози  недопустимо. До вакцинації, з метою виявлення протипоказів, Вас ретельно огляне лікар.

   Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! На завершення хочу ще раз наголосити – хвороба COVID-19 прогресує і ймовірно, нажаль, частина з нас теж може захворіти на цю недугу! Давайте домовимось, що при підтвердженому діагнозі ми будемо:

  1. Виконувати рекомендації свого сімейного лікаря.
  2. Дотримуватись правил ізоляції.
  3. Обов’язково сповістимо один одного.
  4. Не панікувати!

Памятаймо, що тільки колективний імунітет зупинить цю недугу.     Вакцинуймося! Беремо приклад з розвинутих країн! Вакцинуймося! Разом здолаєм цю недугу! Бережіть себе і своїх близьких. Усім міцного здоров’я.

Більш детальнішу інформацію з питань вакцинації проти COVID-19 можна отримати на інформаційному порталі https://vaccination.covid19.gov.ua/

Т.в.о. головного лікаря 

Новокалинівського міського центру ПМСД  

Андрій КОЗИЧ 

T.V.O. HOLOVNOHO LIKARIa KNP NOVOKALYNIVSKYI MTsPMSD  ANDRII KOZYCh ShchODO VAKTsYNATsII ZhYTELIV TH


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь