A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАВ РОБОТУ ЦНАП

Дата: 07.04.2021 14:00
Кількість переглядів: 4593

Сьогодні розпочав роботу в тестовому режимі Центр надання адміністративних послуг Новокалинівської міської ради, створений з ініціативи міського голови Богдана Юзвяка та за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”. Центр надаватиме мешканцям громади понад сто видів необхідних адміністративних послуг, серед яких реєстрація місця проживання, соціальні та пенсійні послуги, земельні послуги, а також послуги з реєстрації бізнесу та нерухомості. Центр надання адміністративних послуг принесе громадянам територіальної громади численні вигоди такі як швидкі та якісні адміністративні послуги, які стануть доступні для всіх. Ремонт приміщень міська рада зробила за власні кошти.

Надійними партнерами Новокалинівської територіальної громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти міжнародної Програми “U-LEAD з Європою” , яка фінансується Європейським Союзом та його державами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. За підтримки Програми U-LEAD з Європою для ЦНАПу ми отримали технічне оснащення, програмне забезпечення та офісні меблі. Головна мета Програми U-LEAD з Європою якісне надання послуг жителям територіальної громади.

Усі співробітники центру пройшли спеціалізовану п’ятимодульну навчальну програму з підвищення кваліфікації, розроблену українськими та шведськими експертами. Кожен модуль складається з декількох тренінгів з питань ділової етики, гендерної рівності, ролі органів місцевого самоврядування в наданні адміністративних послуг та інших важливих тем, з якими щодня стикається колектив ЦНАПу.

Ми дякуємо усім, хто долучився до клопіткої роботи – створення центру адміністративних послуг. Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів. Ми працювали й надалі будемо працювати на благо громади.

NOVOKALYNIVSKII TERYTORIALNII HROMADI ROZPOChAV ROBOTU TsNAP V TESTOVOMU REZhYMI



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь