A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА МІСЦЕВОГО ЦЕНТРУ З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ В НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 01.04.2021 19:00
Кількість переглядів: 1426

У рамках реалізації Програми “Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство” працівниками Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено ряд заходів. Так, 29 березня 2021 року, відбулось вуличне інформування громадян у  Новокалинівській територіальній громаді (у селах Бабина, Пиняни, Кружики, Корналовичі та місті Новий Калинів). Фахівці розповсюдили інформаційні матеріали, буклети та листівки, розмістили плакати “Правова допомога власникам та користувачам землі”.

Наступного дня директор та фахівці Центру спільного з працівниками Новокалинівської ТГ провели правопросвітницький онлайн-захід з питань оренди землі та дистанційне консультування громадян з земельних питань.

Учасникам заходу, серед яких були мешканці громади, розповіли про укладення, розірвання, зміну договору оренди земельної ділянки, оформлення права власності на земельну ділянку, встановлення меж земельної ділянки,  отримання ділянки із земель державної та комунальної власності, протидію рейдерському захопленню землі, інші питання щодо користування землею. Варто зазначити, що до складу Новокалинівської територіальної громади входить 25 населених пунктів. Чимало мешканців територіальної громади звертаються до Самбірського місцевого центру за наданням правової допомоги з питань, що належать до компетенції Центру, зокрема щодо вирішення земельних питань. Громадянам надаються консультації та роз'яснення, вони мають змогу отримати безоплатну правову допомогу. 

На завершення заходу досягнуто домовленості про подальшу співпрацю, організацію та проведення спільних заходів.

Sambirskyi mistsevyi tsentr z nadannia bezoplatnoi vtorynnoi pravovoi dopomohy v Novokalynivskii TH



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь