A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Дата: 26.03.2021 23:33
Кількість переглядів: 1494

Сьогодні в рамках проведення військово-навчальних зборів, які проходять на території в/ч А 3919 в Новокалинівські міській  раді,  відбулася робоча нарада міського голови Богдана Юзвяка з тимчасово виконувачем обов’язків командира 12 окрема бригада армійської авіації ім. генерал-хорунжого Віктора Павленка військової частини А3913 підполковником Володимиром Васьківим, сержантом Іваном Тимочком – головою ради резервістів Сухопутних військ Збройних Сил України та капітаном Назаром Клюком – головою ради резервістів оперативного командування “Захід”.

Під час зустрічі було обговорено продовження подальшої співпраці територіальної громади з військовою частиною А3913, яка дислокується на території громади та  підведення підсумків  військових навчальних зборів резервістів, які завершуються 31 березня.

Сержант Іван Тимочко відмітив, що саме в/ч А 3913 приймала у себе 65 резервістів з Львівщини, які в минулому захищали наші терени на Сході України і надалі готові боронити наші кордони. Голова ради резервістів приємно вражений  тим, що навчальна робота по підготовкою особового складу резервістів та патріотичним вихованням,  ведеться на високому рівні. Тим він завдячує керівництву особового складу військової частини, але наголосив, що підтримка органів місцевого самоврядування є вкрай важливою у формуванні майбутніх підрозділів тероборони.

Також обговорювалась питання приділенню більшої уваги мобілізаційним заходам та створення на територіях громад підрозділів територіальної оборони.

Міский голова Богдан Юзвяк наголосив, що наша громада завжди підтримувала, допомагала та надалі готова допомагати 12 окремій бригаді армійської авіації імені генерал-хорунжого Віктора Павленка. 

Керівництво територіальної громади та військове представництво, обговорили проблемні питання та узгодили спільні заходи співпраці на найближчий період.

ROBOChA ZUSTRICh MISKOHO HOLOVY BOHDANA YuZVIaKA Z VIISKOVYMY



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь