Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

В ПЕРШІЙ ОБЛАСНІЙ РЕГІОНАЛЬНІЙ СПАРТАКІАДІ НОВОКАЛИНІВСЬКА ГРОМАДА – НАЙСИЛЬНІША

Дата: 01.03.2021 15:23
Кількість переглядів: 2212

На Львівщині вперше відбулась Регіональна спартакіада серед збірних громад. Усього за медалі змагались 19 збірних команд територіальних громад, які представляли 4 райони Львівщини. Організувала змагання Львівська обласна та Самбірська районна організації фізкультурно-спортивного товариства Колос за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

В обласних змаганнях вісім видів спорту були представлені найсильнішими спортсменами Новокалинівської територіальної громади за сприянням та підтримки міського голови Богдана Юзвяка.

   У загальнокомандному заліку перше місце виборола збірна Новокалинівської територіальної громади. Найкращих визначили та відзначили у перетягуванні канату, волейболі, міні-футболі, рукоборстві, гирьовому спорті, шахах, шашках, настільному тенісі. А саме:

ШАШКИ:

Марія Куцик, Володимир Захарченко.

ШАХИ:

Микола Дуб, Володимир Тимців.

ПЕРЕТЯГУВАННЯ КАНАТУ:

Андрій Мисак, Ярослав Трухан,

Ігор Дрозд, Андрій Трухан, Володимир Гнатишак.

ГИРЬОВИЙ СПОРТ:

Олег Малецький.

АРМРЕСЛІНГ:

Роман Мних.

ВОЛЕЙБОЛ:

Михайло Городиський, Ярослав Городиський, Тарас Янкович, Назар Гінько, Володимир Піць, Сергій Матяшовський, Андрій Фуксій, Мар’ян Піць, Іван Гудзіковський.

ФУТБОЛ:

Тарас Драбик, Андрій Дрозд, Назар Міліщук, Андрій Артимович, Андрій Тиновець, Василь Даців, Микола Задорожний, Микола Даців, Олег Гінько.

ТЕНІС:

Ярослав Возняк, Лілія Возняк.

Новокалинівська міська рада висловлює щиру подяку заступнику міського голови з економічних питань Олегу Домчаку за організацію та активну підтримку, допомогу і популяризацію спорту в нашій громаді. Дуже приємно, що в наш нелегкий час  існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця! Адже вболівають за майбутнє громади та мають тверду віру в неї. В народі говорять, що добра людина – це щаслива людина і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

 Завдяки підтримці бізнесу команди-переможці отримали грошові винагороди на придбання спортивного інвентаря.

Spartakiada Novyi Kalyniv 2021



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь