A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

НОВОЗБУДОВАНУ АМБУЛАТОРІЮ ЗПСМ ВІДКРИЛИ В МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

Дата: 09.10.2020 20:20
Кількість переглядів: 2248

Сьогодні, 9 жовтня, у м. Новий Калинів  відбулася важлива подія!  Жителі міста стали свідками відкриття сучасної амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яку спорудили в межах програми “Доступна медицина”.

Урочисто відкрили медичний заклад: о. Григорій Жук, о. Ярослав Фабіровський та о. Тарас Яворський, заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, депутат Львівської обласної ради Олег Домчак, голова Самбірської РДА Іван Ільчишин та  голова Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк.

Заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко у своєму виступі привітав жителів з визначною подією, побажав усім міцного здоров’я, щастя, наснаги та успіхів в житті, щоденній праці на благо їхніх родин, громади та України. Наголосивши також на тому, що головними завданнями для влади має бути соціальний захист населення та доступна якісна медицина.

Депутат обласної ради Олег Домчак привітав усіх присутніх з такою важливою подією, побажав усім міцного здоров’я, а колективу амбулаторії плідної натхненної роботи у новому осередку медицини.  

Висловлюючи слова вітання, міський голова Богдан Юзвяк побажав, аби в новенькій амбулаторії місцеві жителі відчували, що про їхнє здоров’я турбуються, а якісні медична послуга стала ближчою. “Сьогодні держава робить усе для того, щоб значно покращити якість медичних послуг. І відкриття цієї амбулаторії є яскравим доказом цього”, – додав Богдан Осипович. Очільник громади висловив подяку всім, хто долучився до відкриття амбулаторії та сподівається, що кожний, хто звернеться сюди, отримає кваліфіковану медичну допомогу.

Після теплих слів і побажань Юрій Бучко та Богдан Юзвяк перерізали символічну стрічку і відкрили амбулаторію.

Отець Григорій Жук, отець Ярослав Фабіровський і отець Тарас Яворський провели спільну молитву та освятили амбулаторію.

Настоятелі парафій побажали медичному персоналу успіхів у праці, поваги та шани від людей, а майбутнім пацієнтам – міцного здоров’я та подарили чудові ікони.

Медичний заклад охопить якісними послугами майже 5000 мешканців м. Нового Калинова, с. Кружики та с. Калинова. В амбулаторії буде встановлено сучасне обладнання (УЗД) для лікування й діагностики різних захворювань. Окрім цього, придбано службовий автотранспорт Renault Duster.

NOVOZBUDOVANU AMBULATORIIu VIDKRYLY V MISTI NOVYI KALYNIV BOHDAN YuZVIaK



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь