A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

В НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ОТГ ПРАЦЮВАТИМУТЬ ДВА ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ ГРОМАДИ – МІСЬКИЙ ГОЛОВА БОГДАН ЮЗВЯК ПІДПИСАВ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ І ПАРТНЕРСТВО З ПОЛІЦІЄЮ

Дата: 03.08.2020 22:09
Кількість переглядів: 1590

30 липня 2020 року у рамках проекту “Поліцейський офіцер громади” міський голова Богдан Юзвяк підписав Меморандум про співпрацю і партнерство з Головним управлінням Національної поліції у Львівській  області. Згідно з цим Меморандумом у Новокалинівській ОТГ запрацює два поліцейських офіцери. Поліцейський офіцер громади буде забезпечений патрульним автомобілем для ефективної роботи. Приміщення для поліцейського виділено в с. Корналовичі, вул. Грушевського,1 (адмінбудинок сільської ради). За кошти міської ради буде проведено капітальний ремонт приміщень та буде закуплено офісні меблі, комп'ютерну та побутову  техніку, а також буде облаштовано зону відпочинку для  офіцерів поліції. 

Очільник Новокалинівської ОТГ Богдан Юзвяк зазначив, що поліцейські офіцери громади будуть здійснювати повноваження дільничного офіцера поліції, інспектора ювенальної превенції та патрульної поліції. Головним їх завданням є надавати мешканцям якісні поліцейські послуги, щоденно забезпечувати правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

 Створення інституції поліцейського офіцера громади дозволить створити новий рівень поліцейського сервісу не лише у великих містах, де працює патрульна поліція, а й на всій території держави, у віддалених населених пунктах. Також проект допоможе забезпечити відкриту та тісну співпрацю громади та поліції заради створення безпечного середовища, де поліцейський офіцер – це частина громади.

Проект впроваджується для реалізації принципу взаємодії населення на засадах партнерства, а оцінювати роботу правоохоронців будуть самі мешканці.

Novokalynivska OTH ofitser politsii v hromada



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь