A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2020 10:19
Кількість переглядів: 702

Дорогі діти, батьки! Від усього серця вітаю Вас з теплим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Свято маленьких громадян нашої країни відзначаємо у перший літній день. Вперше його відзначили в 1950 році, тому вважається, що День захисту є одним з найстаріших міжнародних свят.  В Україні День захисту дітей святкується з 1998 року. Це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства.

         Дозвольте щиро подякувати всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей – виховує, навчає, лікує їх, розвиває творчі здібності, готує до дорослого життя. Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

         На жаль, в Україні до сих пір триває війна і у цих умовах слово “захист” набуває зовсім небуденного значення. Адже ще чимало українських дітей потребують захисту життя і майбутнього. Тому нам необхідно боронити країну заради мирного зростання дітей, їх розвитку, виховання та реалізації їх талантів, мрій і сподівань.

         Дорослі повинні пам’ятати, що майбутнє дітей залежить від нас, а наше майбутнє залежить від наших дітей дітей!

         Шановні батьки, я безмежно вдячний Вам за виховання дітей. За те, що вкладаєте у них свою душу, усе серце, за турботу і переживання, за безсонні ночі, за те, що ростите їх достойними людьми.

         Тож бажаю Вам, маленькі жителі Новокалинівської об’єднаної територіальної громади, міцного здоров’я, успіхів, добра, щасливого дитинства, мирного неба, сімейного затишку, розуміння з боку батьків, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул! Нехай здійсняться усі Ваші мрії та задуми!

    На превеликий жаль,  у зв'язку із пандемією коронавірусу не маємо змоги організувати щорічне святкування, приурочене нашим діточкам, але все минає і сподіваємося, що вже наступного року ми почуємо дзвінкий сміх та радість дітвори на їхньому дитячому святі.

З найкращими вітаннями очільник Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк

Z Dnem zakhystu ditei miskyi holova Bohdan Yuzviak Novyi Kalyniv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь