A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ВИШИВАНКИ

Дата: 20.05.2020 23:35
Кількість переглядів: 666

Шановні жителі Новокалинівської об’єднаної територіальної громади: м. Новий Калинів, сіл Кружики, Калинів, Корналовичі, Гординя, Мала Білина, Велика Білина, Велика Хвороща. Прийміть найщиріші вітання з Днем вишиванки – чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури! Це свято завжди відбувається в третій четвер травня – робочий день тижня. Саме у робочий день, щоб підкреслити, що вишиванка є органічною частиною життя українців, а не вдягається тільки для важливих та святкових подій.

Всесвітній день вишиванки – міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

Вишивану сорочку українці одягали з давніх-давен, адже свято вірили, що вона захищає від усього злого та є оберегом. Це символічна річ для кожного з нас! У кожному символі – пташці чи квітці, в орнаменті можна побачити сліди історії нашої країни та історію свого роду.

Вишиванка – патріотичний, культовий одяг, який має оберегове значення для українського народу та один із символів нашого українського народу. Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг! Приємно, що з кожним роком все більше і більше людей долучається до цього свята, яке швидко розрослося до всеукраїнського рівня, а незабаром до нього почала долучатися українська діаспора, а також прихильники України.

Тож вітаю Вас з Днем вишиванки та бажаю усім нам зміцнення української ідентичності заради процвітання країни та примножувати добрі традиції, передавати їх нашим нащадкам. Зичу здоров’я та радості, натхнення та позитивних емоцій – і в святковий день, і щодня. Нехай українська Вишиванка – огорне всіх нас теплом тисяч поколінь українців!

З повагою голова Новокалинівської ОТГ  Богдан Юзвяк 

 Bohdan Yuzviak Den vyshyvanky Novokalynivska OTH

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь