A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Вітання міського голови Богдана Юзвяка із Днем Матері

Дата: 09.05.2020 22:40
Кількість переглядів: 793

 Дорогі наші матері! Любі жінки! Прийміть найсердечніше вітання з прекрасним святом – Днем Матері! Мама – це ще й ангел-хранитель, завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем. Ви більше, ніж будь-хто, радієте успіхам дітей, розумієте, підтримуєте їх і з глибоким болем переживаєте невдачі.

 З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи.   Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою. Саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

 Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І не випадково: за тим, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть у дружній родині під опікою щасливої матері. Щира і віддана материнська турбота та ласка оберігає нас усе життя.

 Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей Ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

 Низький уклін і щира подяка Вам, наші Матері, за  ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Спасибі Вам за підтримку, турботу та розуміння.

 Не забудьте сьогодні відвідати маму! Бо поки живі наші батьки, ми залишаємося дітьми!

 Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини! 

 Миру і злагоди у Ваші оселі!

  З великою шаною і безмежною вдячністю!

  Голова Новокалинівської ОТГ Богдан Юзвяк

Vitannia miskoho holovy Bohdana Yuzviaka iz dnem materi Novyi Kalyniv 2020


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь