A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Відкриття дитячого ігрового майданчика у селі Кружики

Дата: 13.10.2019 23:09
Кількість переглядів: 556

     Посмішки, радість в очах, щасливі обличчя дорослих і дітей. Для малечі, котра проживає в селі Кружики  13 жовтня, на передодні храмового свята Покрови Пресвятої Богородиці, відбулось справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Майданчик облаштовано за сприянням міського голови Богдана Юзвяка за кошти ТОВ “Захід-Агро-МХП”.

     Настоятель храму Покров Пресвятої Богородиці с. Кружики отець Олег Губик освятив новозбудований дитячий майданчик. Прийшло багато дітей, батьків та жителів села. Діти з радістю опановували нові атракціони: гірку, карусель та гойдалку.       Новокалинівський міський голова Богдан Юзвяк подякував за чудовий подарунок – дитячий ігровий  майданчик, який буде сприяти активному дитячому відпочинку та вручив подяку за надану спонсорську допомогу в придбанні дитячого майданчика керівнику модуля №3 ТОВ “Захід-Агро-МХП” Богдану Скабарі. Та наголосив про подальшу успішну співпрацю над вирішенням актуальних проблем нашої громади. Богдан Скабара побажав дітям і усім присутнім миру, добра, здоров’я. Міський голова подякував директору Народного дому с. Кружики Галині Турок та вручив грамоту за багаторічну сумлінну та плідну працю, вагомий внесок у розвиток культури села Кружики. Перший заступник міського голови, депутат міської ради Оксана Чулик подякувала спонсорам та батькам, які брали активну участь в облаштуванні ігрового майданчика.

    Веселий настрій дарували присутнім аматори художньої самодіяльності відділу культури Новокалинівської міської ради під керівництвом Ганни Беци. Несподіваним декламуванням вірша вразила уродженка села Надія Ошатюк (Саврун). Закінчилося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику продовжувалося свято: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати.

vidkryttia dytiachoho maidanchyku s. Kruzhyky 13.10.2019



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь