A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Перший дзвоник в Гординянській СЗШ І-ІІ ст.

Дата: 02.09.2019 15:00
Кількість переглядів: 534

3 вересня 2019 року у Гординянській СЗШ І-ІІ ст. шкільна родина відзначала День знань – день початку нового навчального року. Для учнів школи цей день є одним з найбільш зворушливих, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, і водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя.

З привітаннями та настановами до школярів звернулися: Новокалинівський міський голова Богдан Юзвяк, директор школи Іван Совінський, представник компанії “Контінентал Фермерз Груп” Володимир Шегда та отець Олег Губик. Міський голова Богдан Юзвяк привітав присутніх з святом та побажав учням цікавих уроків та вручив подяку представнику компанії за  співпрацю та підтримку в реалізації проектів місцевого розвитку в 2019 році, а саме: “Капітальний ремонт покриття подвір’я Гординянської СЗШ І-ІІ ст. в с. Гординя Самбірського району Львівської області”, “Капітальний ремонт І-го поверху Гординянської СЗШ І-ІІ ст. в с. Гординя Самбірського району Львівської області” та “Капітальний ремонт Народного дому в с. Корналовичі Самбірського району Львівської області”.

Завдяки турботі міського голови Богдана Юзвяка учні чотирьох класів розпочали новий навчальний рік у затишних, відремонтованих класних кімнатах.

На завершення урочистої зустрічі, пролунав дзвіночок у руках маленької першокласниці та дев’ятикласника, який покликав школярів до класів на перший урок.

Pershyi dzvonyk v Hordynianskii SZSh I-II st.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь