Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 24.08.2019 00:11
Кількість переглядів: 405

Шановні жителі Новокалинівської об’єднаної територіальної громади: с. Калинів, с. Кружики, с. Корналовичі, с. Гординя, с. Мала Білина, с. Велика Білина, с. Велика Хвороща та м. Новий Калинів! Щиро вітаю Вас із Днем Незалежності України!

Цей знаменний день утвердження демократії нашого народу став поворотною подією історії. Дата 24 серпня 1991 назавжди змінила думки та погляди людей, які прагли свободи та незалежності, стала могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради кращого майбутнього, миру та добробуту.

Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. З нами Бог і Україна.

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай кожен день додає нам енергії, снаги і впевненості у завтрашньому дні, непохитного оптимізму та незламної віри в щасливе майбутнє.

Зичу Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України!

 

Зі святом Вас! Із Днем Незалежності! Слава Україні!

 

          З повагою Богдан Юзвяк

очільник Новокалинівської міської ради

Den Nezalezhnosti Ukrainy Novokalynivska OTH_2019


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь