A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новокалинівська ОТГ - володар традиційного кубка серед збірних команд ОТГ та сільських рад Самбірського району

Дата: 10.11.2018 19:30
Кількість переглядів: 415

   На стадіоні «Дністер» с. Бабино, 10 листопада відбувся фінальний матч – відповідь традиційного кубка Самбірської РО ВФСТ «Колос» та федерації футболу Самбірського району серед збірних команд ОТГ та сільських рад Самбірщини. Минулої суботи, у с. Гординя, команди розписали нульову нічию. Тож цього разу, фаворитом змагань вважалися діючі володарі кубка, господарі поля – представники Бабинської ОТГ. 

   Перед початком змагань спортсменів привітали депутат районної ради Богдан Марчук, Бабинський сільський голова Світлана Несторяк та староста с. Гординя Марія Возняк, які й проводили церемонію нагородження. 
    Спортсмени та вболівальники спільно виконали державний гімн України. На правах господарів поля, представники Бабинської ОТГ кинулися відразу вперед. Провівши декілька хороших атак, зусилями Назарія Гавца, команда повела у рахунку. До завершення першого тайму та на початку другого, господарі не реалізували ще декілька хороших нагод, щоб збільшити рахунок. Натомість, гості раз по раз почали загрожувати воротам бабинчан. І так на 85 хв. матчу, після масованої атаки, нападник з Гордині Назарій Гінкавстановив рівновагу 1:1. До фінального свистка команди обмінялися ще небезпечними випадами, але вразити ворота нікому не вдалося. За рахунок забитого м’яча на чужому полі, Новокалинівська громада здобула головний приз турніру. Крім кубків, медалей, дипломів, що отримали обидві команди, переможець змагань нагороджений комплектом футбольної форми, а фіналіст – трьома м’ячами.
   Також відзначенні кращі гравці фіналу. Ними стали: ветеран футболу з с. Бабино Роман Кінаш та автор переможного голу Назар Гінко з с. Гординя. 
Цим фінальним матчем завершено сезон великого футболу на Самбірщині. Але спортивні змагання триватимуть до 8 грудня. Зараз відбувається чемпіонат з міні-футболу, запланованно проведення кубка з міні-футболу та першу молодіжну спартакіаду серед сільських рад та ОТГ Самбірщини з семи видів спорту серед юнаків та дівчат 2000-2002 р.н.                 

                              Голова Самбірської районної організації ВФСТ «Колос» Львівської області  Руслан Хомин

Novokalynivska OTH - volodar tradytsiinoho kubka sered zbirnykh komand OTH ta silskykh rad Sambirskoho raionu.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь