A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

День знань в Новокалинівській ОТГ

Дата: 03.09.2018 15:00
Кількість переглядів: 495

Третього вересня у навчальних закладах Новокалинівської ОТГ відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань та Першого дзвоника!

Новий 2018-2019 навчальний рік розпочався у навчальних закладах Новокалинівської об’єднаної територіальної громади.

Урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань та Першого дзвоника першими пройшли у Новокалинівському НВК.

Заступник директора з виховної роботи Новокалинівського НВК Ірина Проць оголосила про початок свята. Кращі учні школи внесли Державний прапор України та прозвучав Державний Гімн. А щоб учні добре навчалися в новому навчальному році, вони отримали благословення від отців Тараса та Михайла. Першими привітали усіх зі святом першокласники, а потім – випускники. Директор Новокалинівського НВК Оксана Бобак, кандидат педагогічних наук Дрогобицького державного педуніверситету ім. Івана Франка, побажала учням успіхів у навчанні, цікавих уроків в оновленій школі та подарила першокласникам торти.

 Урочистості були організовані так, щоб у трьох школах об’єднаної територіальної громади встигли особисто привітати дітей, учителів та батьків з початком навчального року голова бюджетної комісії обласної ради Олег Домчак, міський голова Богдан Юзвяк та начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Ковталюк. Гості побажала учням безмежної жаги до знань, міцного здоров’я та щасливої долі, а також провести навчальний рік цікаво та плідно. На свято завітав голова ВФСТ “Колос” Руслан Хомин, який побажав учням здоров’я, успіхів в навчанні та вручив футбольні м’ячів від обласної Федерації футболу.

Після завершення шкільної лінійки в м. Новий Калинів отці Тарас Яворський та Михайло Маслиган освятили футбольне поле зі штучним покриттям. Стадіон стане місцем спортивного дозвілля для новокалинівчан.

Продовжились урочистості святкування Дня знань в Корналовицькому НВК. Подвір’я заполонили школярі, їхні батьки та рідні, адже шкільна родина з радістю прийняла 13 першокласників, які як і годиться, були головними на святі знань.

Знаковою подією стало відкриття ясельної групи “Казка на 18 діток та дитячого майданчика, які освятив отець Михайло Маслиган.

Продовжились урочистості святкування Дня знань і в Гординянській СЗШ І-ІІ ст. Святкове дійство розпочалося молитвою, яку відслужив отець Олег Губик та окропив свяченою водою усіх присутніх на святі.   

Лунали вірші та пісні у виконанні учнів школи. З привітаннями та настановами до школярів звернулися директор школи Совінський Іван Мирославович, староста села Марія Возняк. Представник ТзОВ “Агро ЛВ Лімітет” Володимир Шегда привітав учнів та освітян зі святом та побажав всім міцного здоров’я, мирного неба та подарував малечі сіл Гордині та Корналовичі дитячі майданчики. Цього ж дня отець Олег Губик освятив дитячий майданчик для малечі дошкільної групи Веселка” с. Гординя.

Подвір’я навчальних закладів ОТГ наповнилося щирими усмішками, квітами та вишиванками.

Цей день один з найбільш хвилюючих днів для всіх учнів шкіл починаючи від найменших, які вперше вступають у доросле життя та цього року навчатимуться за новим Державним стандартом і закінчуючи випускниками.

Цьогоріч шкільні родини Новокалинівської ОТГ радо зустріли 68 першачків нової української школи.

Особливо трепетно зустрічали своїх школяриків вчителі Шимко Галина Василівна, Хома Ірина Михайлівна, Унятицька Тетяна Іванівна, Воробець Оксана Йосипівна. Саме їм мами і тата довірили своїх дітей. 

Після завершення урочистостей в усіх школах Новокалинівської ОТГ переливчастий шкільний дзвінок покликав учнів на перший урок уже в новому навчальному році. Особливо пам’ятним він стане для першокласників, адже це їхній старт у велику Країну знань. Незабутнім він буде і для випускників, перед якими відкривається шлях у доросле життя.

Den znan v Novokalynivskii OTH

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь