A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

День захисту дітей в Новокалинівській ОТГ

Дата: 01.06.2018 17:00
Кількість переглядів: 644

1 червня 2018 року традиційно в Новокалинівській ОТГ урочисто відзначили Міжнародний день захисту дітей та Всесвітній день батьків. День захисту дітей – прекрасне свято дитячої радості, яке організували працівники міської ради за сприянням міського голови Богдана Юзвяка та командира в/ч А3913 В’ячеслава Северилова.

Учасників дійства привітали  Настоятель церкви св. рівн. вел. кн. Володимира м. Новий Калинів УПЦ КП о. Ярослав, о. Михайло настоятель храму Архистратига Михаїла с. Калинів УАПЦ та о. Тарас настоятель храму Преображення Господнього УГКЦ м. Новий Калинів та храму святого Архистратига Михаїла УГКЦ с. Калинів, які молились з дітьми за мир в Україні та щасливе дитинство. Настоятелі побажали присутнім добра, злагоди та миру, щоб діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками та захисниками  своєї країни. Очільник Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк сказав, що день захисту дітей – прекрасне свято дитинства. Він побажав хлопчика і дівчатам міцного здоров’я, мирного неба, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного відпочинку під час літніх канікул.  

Цього дня на шкільному подвір’ї Новокалинівського НВК зібралось багато дітей разом з батьками. Діти малювали на асфальті малюнки на тему: “Мирне небо – щасливе дитинство”. Участь у заході взяли майже 300 учасників. Щойно розпочався конкурс малюнку на асфальті, юні художники швидко зайняли по клітинці на подвір’ї Новокалинівського НВК та в яскравих малюнках відтворювали своє бачення того, яким має бути мирне небо та щасливе дитинство в нашій державі. Малеча завзято вимальовувала національну символіку України, квіти та сонечко. Захід пройшов так весело і запально. Всі учасники отримали подарунки та пригостились смачною польовою кашею, яку смачно приготували військові кухарі. Дуже приємно було спостерігати за усміхненими батьками і щасливими обличчями дітлахів! Свято вдалося!!! Все, що робиться, – робиться заради дітей. Адже діти  – це наше майбутнє.

Den zakhystu ditei v Novokalynivskii OTH



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь