A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Святкування Дня Матері в Новокалинівській ОТГ

Дата: 22.05.2019 23:51
Кількість переглядів: 747

Мама, мамочка, матуся... Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша. У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері. Мама, матінка, матуся...

Novokalynivska OTH, kultura, Den Materi 2019

Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, бо ним ми звертаємось до найближчої, найдобрішої, найкращої, наймилішої для нас людини. Тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини, це вона в хвилину небезпеки ніколи не згадає про себе, все віддасть для того, щоб захистити свою дитину, зазнає будь-яких труднощів, щоб жилось їй краще. Віддасть усю свою мудрість душі, тепло свого серця, своє здоров’я. Любов материнська не знає кордонів, страху, сумнівів. Вона очищає нас, зігріває, зупиняє нас перед безоднею. Мати тяжко страждає, якщо її дітей спіткало лихо, і розквітає, стає молодшою, веселішою, сильнішою, коли бачить, що її діти виросли порядними людьми. Материнська любов – найсвятіша! Материнська любов – найсильніша! Любов Матері – основа і джерело життя! З нагоди свята Дня Матері в Новокалинівській ОТГ відбулись святкові концерти. Діти вітали матусь зі святом. Співали, читали вірші, дарували подарунки і квіти найріднішим.

12 травня 2019 року у с. Калинів Новокалинівської ОТГ відбувся святковий концерт до Дня Матері "Мамо моя рідна і єдина". Учасники свята вкладали в кожне речення, кожний рядочок пісні любов, ніжність та повагу до членів своєї родини, а таночок з хустинами зачарував глядачів та задав веселого настрою. З вітальним словом від імені Новокалинівської міської ради виступила перший заступник міського голови Оксана Чулик. Підготувала та провела захід директор Народного дому Галина Гудзій. 

Novokalynivska OTH, kultura, s. Kalyniv, Den Materi_1.jpg

17 травня 2019 року у с. Гординя Новокалинівської ОТГ відбувся святковий концерт до Дня Матері "Вітання найріднішим". Підготували та провели захід директор Народного дому Ігор Веселовський та бібліотекар Ірина Конон.

21 травня 2019 року у с. Мала Білина Новокалинівської ОТГ відбувся святковий концерт до Дня Матері "Найкраще слово в світі Мама". Підготували та провели захід директор Народного дому Олена Струбицька та бібліотекар Галина Мороз.

22 травня 2019 року в Народному домі с. Корналовичі відбувся захід "Матуся! За все, що маю,  дякую тобі!" Діти декламували вірші про Маму, виконували танець "Ніжність".  Мати! Мама! Матуся! Скільки спогадів, тепла і ласки таїть це магічне слово, бо називає людину, чия любов не знає меж. Це перше слово, мовлене нами, на все життя залишається  найдорожчим у серці. У хвилини радості й печалі пташкою надії злітає з наших уст. А 21 травня 2019 року напередодні свята Матері  у с. Корналовичі діти власноруч виготовляли квіти для  оформлення сцени.  Захід провели працівники відділу культури Новокалинівської ОТГ директор Народного дому Світлана Писар та зав. бібліотекою Ганна Гнатишак.

Святкування відбулись на славу! Розчулені глядачі дякували за організацію змістовних заходів та висловили надію, що подібні зустрічі будуть проходити і надалі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь