A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

В НОВОМУ КАЛИНОВІ ПРОЙШЛА СПАРТАКІАДА 2018, ФІНАЛ

Дата: 10.02.2018 23:50
Кількість переглядів: 523

Вже багато років поспіль Новокалинівський НВК гостинно приймає учасників та гостей традиційної спартакіади Самбірщини імені Ярослава Хомина. 

Spartakiada_Novoralyniv_OTG_2018

Spartakiada_Novoralyniv_OTG_2018_5.1.jpg

10 лютого 2018 року 19 команд, понад 500 учасників, які представляли сільські ради та ОТГ Самбірського району, з’їхалися в Новокалинівський НВК, щоб визначити кращих серед кращих з семи видів спорту в програмі XI традиційної спартакіади Самбірщини імені Ярослава Хомина. Цьогорічні змагання також присвячувалися відкриттю Олімпійських ігор.

Spartakiada_Novoralyniv_OTG_2018_3.jpg

Спартакіаду відкрив голова районної організації ВФСТ Колос Руслан Хомин.

Spartakiada_Novoralyniv_OTG_2018_4.jpg

На урочистому відкритті спортсменів вітали: о. Ярослав Фабіровський, депутат Львівської обласної ради Олег Домчак, начальник управління молоді та спорту ЛОДА Юрій Майборода, голова ЛОО ВФСТ "Колос" Лілія Білінська, перший заступник голови Самбірської РДА Роман Біндас, начальник відділу управління молоді та спорту ЛОДА Роман Хім’як, секретар Новокалинівської міської ради Ярослава Каркач та директор Новокалинівського НВК Оксана Бобак.

Багаторічний переможець з шашок Володимир Захарченко (уродженець с. Гординя) та ветеран спорту Орест Янушевич з вітальним словом виступили від спортсменів.

Дуже цікаво було спостерігати за виступами команд з усіх видів спорту.

Spartakiada_Novoralyniv_OTG_2018_5.jpg

Почесними подяками за сприяння у проведенні змагань, Відділенням національного олімпійського комітету у Львівській області, за підписом голови відділення Юрія Турянського, були відзначені: Новокалинівський міський голова Богдан Юзвяк, директор ТОВ "Захід Агро МХП" Олег Пелех, керуючий відділенням №3 ТОВ "Захід Агро МХП" Богдан Скабара, представник мережі магазинів "Комп’ютерний Всесвіт" Ігор Явірський. А також за сприяння роботи ВФСТ "Колос" – керівники Самбірщини Віталій Кімак та Микола Фрей. Після цього у двох спортивних залах, навчальних аудиторіях, актовому залі та в фой’є школи закипіла справжня боротьба. Першими на старт вийшли силачі з претягування линви. За гучної підтримки вболівальників, сільських голів, керівників ОТГ та їхніх заступників, які представляли свої колективи, перемогу здобули представники з Воютич. Друге місце посіли ралівчани, третіми стали Кульчиці. У змаганнях з рукоборства, знову не було рівних Сергію Рондяку з Рудок, другим став Роман Мандзюк з Кульчиць, третій – Андрій Макар з Чукви. У гирьовому спорті, найсильнішим є майстер спорту України Роман Мних (Бісковичі), друге місце виборов Микола Драган (Рудки), третій – Володимир Петриняк (Бабино). У настільному тенісі перше місце – Марія Волосянська (Кульчиці), друге місце – Анастасія Коваль (Бісковичі), третє місце – Ольга Іванчук (Вільшаник). Серед чоловіків, перше місце –Павло Івасик (Чуква), друге місце – Ярослав Возняк (Гординя), третє місце - Андрій Богуцький (Бісковичі). У шашках знову найсильнішими були Володимир Захарченко з Гордині та Марія Куцик з Пинян (Бабинська ОТГ). Другими стали спортсмени з Кульчиць: Віталій Бахур та Ірина Качинська. Третє місце посіли луківчани: Іван Гоцій та Ірина Кузьмак. У шахах першими стали Василь Головчак, Степан Мелечин (Воютичі), друге місце – Петро Комісар та Мар’ян Кітик (Чуква). Третє місце – Богдан Мисько та Олег Рожко (Бісковичі).

Spartakiada_Novoralyniv_OTG_2018_9.jpg

Епогеєм змагань став фінал з волейболу, у якому зустрілися команди Гордині (Новокалинівська ОТГ) та Чукв’янської ОТГ. Хто здобував перемогу, виводив свій колектив на перше загальнокомандне місце. Сильнішими були гординянці, треті - рудківчани. Настала мить урочистого нагородження, яке проводили: Олег Домчак, Богдан Юзвяк, Богдан Скабара, заступник директора з розвитку ТОВ "Захід Агро МХП" Наталія Гончар, Орест Янушевич, Алла Ковталюк, Галина Васюта та Галина Ванівська. Сортсменів нагородили кубками, медалями, дипломами, спортивним інвентарем та призами від "Комп’ютерного Всесвіту". Всі команди отримали пам’ятний диплом та волейбольний м’яч.

Переможці спартакіади у загальнокомандному заліку, а ними стали:

I МІСЦЕ – с. ГОРДИНЯ (НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ОТГ);

II МІСЦЕ – ЧУКВ’ЯНСЬКА ОТГ;

III МІСЦЕ – КУЛЬЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА.

Spartakiada_Novoralyniv_OTG_2018_23.jpg

Щиро вітаємо переможців і пишаємось гординянськими спортсменами. 

Spartakiada_Novoralyniv_OTG_2018_20.jpg

Нагороджені красенями - кубками, грошовими преміями від "Захід Агро МХП" у розмірі 4 тисячі, 2 тисячі та 2 тисячі відповідно. Окремою грошовою нагородою від Олега Домчака, відзначені чемпіони спартакіади. Від оргкомітету змагань, висловлюємо подяку вище згаданим особам за сприяння в проведені змагань, суддівській колегії у складі: Володимир Канюк, Володимир Павелко, Микола Дубінін, Перто Галушка, Богдан Ільків, Назар Рогач, Микола Мариненко, Сергій Рондяк, Михайло Цимбрила, Василь Яцків - за кваліфікований арбітраж.

Руслан Хомин зазначив, що, завершивши спартакіаду 2018, розпочали підготовку до нових районних олімпійських ігор серед районних спортсменів.

ДО ЗУСТРІЧІ НА XII СПАРТАКІАДІ САМБІРЩИНИ!!! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь