A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

В Новокалинівській ОТГ відлунав перший дзвоник

Дата: 05.09.2017 02:40
Кількість переглядів: 489

 За традицією 1 вересня в навчальних закладах Новокалинівської ОТГ пролунав перший дзвоник. В цей день біля кожного шкільного порогу зібралися учні, вчителі, батьки та поважні гості.

 

Першокласники – у шкільній формі, старшокласники – у вишиванках, батьки – із фотоапаратами в руках. Наймолодших не видно за букетами квітів та спинами рідних, які наполегливо їх фотографують. Поручні сходів школи прикрашені повітряними кульками. Традиційно на подвір’ях навчальних закладів виноситься прапор України, звучить державний гімн і першими запрошено на лінійку одинадцятикласників і першокласників. Розпочинали святкову лінійку із хвилини мовчання за полеглими воїнами АТО та благословення духовних отців. Слова вітань лунали від запрошених гостей та керівників навчальних закладів, які побажали дітям добра і наснаги у навчальному процесі. На свято першого дзвоника у Новокалинівський НВК “СЗШ І-ІІІст.-ДНЗ” завітав міський голова об’єднаної територіальної громади Богдан Юзвяк, який зазначив, що на часі поетапно відбувається реформування освіти і вже потрібно будувати нову українську школу та готувати дітей до майбутнього життя, що буде колись. Очільник громади подякував Янушевичу Оресту Михайловичу, який очолював колектив понад сімнадцять років та вручив йому подяку від міської ради за плідну працю.

Директор Новокалинівського НВК “СЗШ І-ІІІст.-ДНЗ” Оксана Бобак побажала першокласникам бути сумлінними та старанними учнями, наполегливо здобувати знання, а всім школярам – перемог, легкого навчального року та швидкого його закінчення. Оксана Богданівна подарувала першокласникам смачні торти.

Цього дня представники міської ради побували на святі першого дзвінка й в інших двох навчальних закладах громади. Учнів, вчителів та батьків Корналовицького НВК “СЗШ І-ІІ ст.-ДНЗ” привітала з початком навчального року керуючий справами виконкому (секретар виконкому) Емілія ХомаЗаступник міського голови Олександра Козедуб побувала у Гординянському НВК “СЗШ І-ІІ ст.-ДНЗ”.

Урочистості з нагоди 1-го вересня закінчилися гучним дзвінком, що сповістив школярів та їхніх наставників про новий етап життя – початок навчального 2017-2018 року.

1 veresnia 2017 rik Novokalynivska OTG



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь