A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Привіт з маленької України!

Дата: 04.09.2017 02:32
Кількість переглядів: 442

 Так хочеться прокричати на всю велику і простору Україну – найбільшу за площею на карті Європи, - коли побуваєш на Одещині у Приморську. Там впродовж 10-ти років функціонує дитячий оздоровчий табір «Аїст».

Керівництво табору у літній період встигає зібрати пів, а може й цілу Україну. Тут відпочивають діти з усіх регіонів. Пощастило і новокалинівчанам. Двадцять дітей з Нового Калинова мали можливість оздоровитись на березі Чорного моря у Приморську. Це діти учасників АТО та діти з багатодітних сімей. Хлопці та дівчатка різного віку провели незабутні 14 днів на півдні. Пройшли вишкіл різними випробуваннями: далеко від родини, строгий режим фізрука, харчування за годинником, покарання за витівки тощо. Попри це вони вистояли: знайшли багато друзів, пережили масу цікавих емоцій, провели добре та енергійно кінцівку літніх канікул.

Так склалося, що день Незалежності України, довелося святкувати далеко від рідного дому. Тому адміністратор табору Світлана Анатоліївна разом з вожатими загонів та дітьми склали невеличке патріотичне серце, яке забилось в унісон на усю велику Україну. В такий спосіб діти демонстрували на увесь світ свою любов до рідної Батьківщини.

Батьки новокалинівських дітей, що відпочивали та оздоровлювались у Приморську в ДОТ «Аїст», висловлюють щиру вдячність організаторам з Новокалинівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, Києва та Приморську. Такі поїздки гуртують дітей, виховують патріотизм та любов до рідного краю. Адже тільки далеко від хати починаєш задумуватись про те, як добре біля батьків.

Вітаємо усіх з початком нового навчального року, зі святом знань. Сили, здоров’я, наснаги, творчих злетів усім діточкам, які в цьому році побували в ДОТ «Аїст». А табору бажаємо розбудови, покращення та процвітання!

Pryvit z malenkoi Ukrainy! Novokalynivska OTH

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь