A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ХРАМОВЕ СВЯТО НА ПАРАФІЯХ СВЯТОГО АРХИСТРАТИГА МИХАЇЛА В СЕЛІ КАЛИНІВ

Дата: 22.11.2022 15:08
Кількість переглядів: 938

21 листопада християни відзначають день Собору Архистратига Михаїла та інших Небесних Сил безтілесних. Архистратиг Михаїл, ім’я якого означає «хто, як Бог?» Або «хто рівний Богові?» є вождем Небесних сил, тому і називається архистратигом, тобто воєначальником сил Господніх. Саме в цей, 21 листопада день парафіяни церкви святого архистратига Михаїла УГКЦ та УПЦ відсвяткували храмове свято у селі Калинів. Святкову Літургію у храмі святого архистратига Михаїла УГКЦ очолив декан Дублянського деканату  о.Григорій Жук. Йому співслужили священники: отець Василь Яворський, отець Тарас (смт. Дубляни) та отець Ярослав (с.Велика Білина). А у храмі святого архистратига Михаїла УПЦ службу очолив отець Іван (с.Канафости), якому співслужили отець Ярослав (м.Новий Калинів), отець Михайло (Мала Білина), отець Михайло (м.Львів) та отець Володимир (м.Рудки).

Під час Літургії священнослужителі звернулися до парафіян із проповіддю, в якій підкреслили роль Архистратига Михаїла в історії спасіння, зазначивши, що Архистратиг Михаїл – великий ідеал та союзник у боротьбі проти зла, у боротьбі за щастя та закликав всіх кликати цього могутнього заступника собі на допомогу у тяжкій звитязі зі злими духами і спокусами нашого земного життя.

Після закінчення літургії відбувся хресний хід навколо храму з окропленням віруючих освяченою водою та помазанням святим єлеєм (мирування).

Під час усіх богослужінь підносилися особливі прохання і молитви про утвердження миру і спокою в українській державі та визволення українського народу від дії видимих і невидимих ворогів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь