A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Оголошення

Дата: 25.03.2019 10:45
Кількість переглядів: 450

 Реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля 201810121922

ОГОЛОШЕННЯ

про початок громадського обговорення Звіту з оцінки вливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення Звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

1. Планована діяльність: геологічне вивчення нафтогазоносних надр, в тому числі дослідно-промислова розробка родовищ з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка) на Майницькій площі (за винятком ділянки надр Залужанського родовища) у Самбірському районі Львівської області.

2. Суб’єкт господарювання: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ  "НАВІГАТОР КОМПЛЕКТ", код ЄДРПОУ 34644874, юридична адреса: 03142, м. Київ, вул. Малинська, будинок 2-А; адреса для листування: 03680, м. Київ, пр-т Палладіна, 44; тел.: +38(044)5008564; е-mail: navigator@navigator-k.com.ua

3. Уповноважений центральний орган, який забезпечує проведення громадського обговорення: Міністерство екології та природних ресурсів, 03035, м. Київ, вулиця Митрополіта Василя Липківського, 35, відділ оцінки впливу на довкілля: m.shimkus@menr.gov

4. Поцедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля: спецдозвіл на користування надрами, що видається Державною службою геології та надр України згідно ст. 16 Кодексу України про надра та Постанови КМУ від 30 травня 2011 р. № 615 «Про затвердження Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами».

5. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань:тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів з моменту офіційного опублікування цього оголошення та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля. Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються. 

Громадські слухання 1 відбудуться:

 «17» квітня 2019 р. об 12:00 годині у приміщенні Народного дому «Просвіта», розташованого за адресою: м. Новий Калинів, пл. Авіації, 1-А, Самбірський район, Львівська обл., Україна, 81464 (тел. 03236) 22450, 22466, novkalynivrada@ukr.net.

Громадські слухання 2 відбудуться: не передбачено

6. Державний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності: Міністерство екології та природних ресурсів України, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, Київ, 03035, Відділ оцінки впливу на довкілля: m.shimkus@menr.gov.

7. Орган, до якого направляються запитання, зауваження чи пропозиції, та строки подання запитань, зауважень і пропозицій, у тому числі його поштову та електронну адреси, на які надсилаються пропозиції та зауваження: Міністерство екології та природних ресурсів України, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, Київ, 03035, Відділ оцінки впливу на довкілля:m.shimkus@menr.gov. Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного у абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

8. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності: Звіт з оцінки впливу на довкілля, всього: 328 (триста двадцять вісім) аркушів

9. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, яку визначає суб’єкт господарювання, а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними. Звіт з оцінки впливу на довкілля буде доступний для ознайомлення за наступним адресами:

-у приміщенні Новокалинівської міської Ради Самбірського району Львівської області, розташованої за адресою: м. Новий Калинів, пл. Авіації, 1-А, Самбірський район, Львівська обл., Україна, 81464,

-у приймальній старости с. Велика Білина, розташованій за адресою: с. В.Білина, вул. Самбірська,  Самбірський район, Львівська область, вже «22» березня  2019 року з 10 ранку.

Hromadske obhovorennia Novyi Kalyniv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь